Solar First vstupuje na japonský trh so solárnym sklom Low-E BIPV

Od roku 2011 spoločnosť Solar First vyvíja a aplikuje solárne sklo BIPV v praktických projektoch a za svoje riešenie BIPV získala mnoho patentov na vynálezy a patentov na úžitkové vzory.

Solar First spolupracuje s Advanced Solar Power (ASP) 12 rokov na základe dohody ODM a stal sa generálnym zástupcom ASP v Ázii, Amerike a Spojenom kráľovstve.

Solar First je od svojho založenia popredným svetovým dizajnérom a vývojárom v oblasti aplikácie riešenia BIPV.S technickou podporou Solar First, Polysolar UK, zástupca Solar First vo Veľkej Británii, vyhral Energy Awards 2021 za svoje aplikácie BIPV v mnohých známych budovách po celom Spojenom kráľovstve a jeho zámorských územiach.

Číslo 15Logo „Energy Awards 2021“.

图片2

Miesto projektu: University of Cambridge

1

Miesto projektu: University of Cambridge

2

Miesto projektu: Gibraltár

3

Miesto projektu: stánky na solárnom trhu, Birmingham

图片6

Miesto projektu: County Council Hall, Gloucester

 

Nanopac (M) Sdn Bhd, jeden zo zákazníkov Solar First v Malajzii, vyhral Invention and Innovation 2019 s technickou a produktovou podporou Solar First.

 

4

 

V roku 2021 spoločnosť Solar First poskytne produkty a riešenia v rámci prvého projektu solárnych závesov a svetlíkov BIPV v Hong Kongu (sídlo oddelenia elektrických a mechanických služieb).

 

5

图片9

 

CdTe solárne sklo Solar First bolo celosvetovo certifikované TUV, BSI, MCS.

 

图片10

图片11

Solar First úspešne uvádza na trh solárne sklo Low-E: v tradičnom dizajne solárneho skla CdTe Solar First používa sklo Low-E, ktoré prispieva k zníženiu prenosu tepla z interiéru do exteriéru spôsobeného žiarením a následne k úspore energie;medzitým.Sklo Low-E má vysokú priepustnosť (až 80%) pre viditeľné svetlo na slnečnom svetle a má nízku odrazivosť, čo zaisťuje oveľa lepší optický výkon v porovnaní s tradičným sklom s povrchovou úpravou.

 

Solar First vstupuje na trh BIPV v Japonsku s pokročilým vákuovým solárnym sklom Low-E BIPV.Sklo v solárnom skle CdTe a vákuové solárne sklo Low-E Solar First vždy vyrába spoločnosť Asahi Glass Company v Japonsku.Špičková japonská technológia je integrovaná do high-tech produktov Solar First.

 

Solar First podpísal zmluvu o výhradnom zastúpení so slávnymモリベニ 株式会社dňa 11. februára 2022 a splnomocnenáモリベニako jej generálny zástupca v Japonsku.

 

Certifikát autorizácie

6

モリベニje vedúca spoločnosť špecializujúca sa na produkty solárnej energie a LED produkty a známa ako predchodca aplikácie BIPV v Japonsku.

 

Solar First vždy dodržiava svoju víziu — „New Energy New World“ a venuje sa ochrane životného prostredia a šetreniu energiou.Solar First plne dôveruje budúcemu použitiu svojho vákuového solárneho skla Low-E BIPV.

 

 

 


Čas odoslania: 25. februára 2022